2 tarieven, geen kleine lettertjes

Welk tarief je ook kiest. Wij gaan in loonadministratie standaard verder dan andere dienstverleners. Wedden?

FullCheq

  • Zo compleet mogelijke dienstverlening opgenomen in de prijs per loonbrief
  • Beperkt aantal niet inbegrepen diensten
  • Geen jaarkosten

Kortom, je weet praktisch zeker wat PayCheq je jaarlijks kost. Enkele heel specifieke diensten zijn niet standaard inbegrepen in je loonadministratie. Denk aan opmaak cafetariaplannen, subsidie of office management of extra juridische dienstverlening.

FlexCheq

  • Prijs per loonbrief voor standaarddiensten die volgens Paycheq bij de opmaak van een maandelijkse/jaarlijkse dienstverlening horen (zoals loonbrief, sociale balans, boekhoudstaten, gebruik van het online pakket…)
  • Alle extra diensten zijn mogelijk en worden maandelijks gefactureerd via een overzichtelijk factuur
  • Geen jaarkosten

Even checken wat het best bij je past?

Vraag meer info aan
Met een kop koffie erbij?

Oké, hoe beginnen we eraan?

loonadministratie

De kennismaking

Wij kennen onze klanten graag goed, en starten standaard met een kennismakingsgesprek. Wie ben je, wat doet je bedrijf, waar heb je moeite mee en hoe kunnen wij je helpen? We bekijken je volledig loonbeleid en zorgen dat je kan starten zonder kopzorgen.

loonadministratie

Tariefkeuze + opstart van dossier

Wij hebben 2 tarieven, aan jou de keuze. Wij nemen het hierna van je over, verzamelen alle informatie en starten je dossier op. En jij? Jij kan weer volop focussen op het echte werk.

Vaste contactpersonen + toegang tot platform.

Je krijgt bij ons 2 payrollmedewerkers toegewezen die je zaak door en door kennen en je vast aanspreekpunt zijn. Je ontvangt je logingegevens voor ons online platform en de nodige uitleg hierbij. Zo kan je volgen wat wij voor je doen.

Opvolging + jaarlijkse meeting

We houden continu de vinger aan de pols, volgen je dossiers nauw op en spreken jaarlijks zeker 1 keer met je af. Om te horen hoe het met je gaat. En omdat we graag samen een kop koffie drinken.

En we zijn vertrokken!

Kom op de koffie

PayCheq: frisse ondersteuning met jarenlange ervaring

Wij zijn PayCheq: sterk in loon- en personeelsadministratie. Wij regelen alle nodige documenten, voeren berekeningen uit en vertalen clausules en cafetariaplannen in mensentaal. Wij dubbelchecken alles en reiken je met de juiste subsidies groeikansen aan.

Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak. En kunnen we jou op een rechttoe rechtaan manier ondersteunen.

Kom op de koffie
PayCheq