Payroll management

Wij zorgen dat je mensen hun loon op tijd betaald krijgen. En dat tot achter de komma juist.

Maar onze dienstverlening bestaat uit meer dan alleen een loonbrief afleveren en de lonen uitbetalen. Wij ondersteunen je in je volledige loon- en personeelsadministratie en gaan daarin zo ver als je wenst.

Onze diensten

Of toch een greep uit het aanbod.

  • Opmaak en aflevering van loonbrieven voor uw werknemers
  • Invullen van de meest uiteenlopende sociale documenten
  • Bijstand bij controles van RSZ, sociale inspectie of toezicht sociale wetten
  • Volledige opmaak van arbeidsovereenkomsten met je medewerkers
  • Rechtstreeks versturen van ontslagbrieven naar uw medewerkers (indien gewenst)
  • Contact met vakbonden

Kom gerust checken hoe wij je kunnen ontzorgen

Kom op de koffie

Waarom kiezen voor PayCheq?

payroll management

Transparante tarieven

Weg met te veel kleine lettertjes. Kies voor ons FlexCheq of FullCheq tarief en weet op voorhand duidelijk waarvoor je betaalt.

Ontdek onze tarieven

payroll management

Gebruiksvriendelijke tools

Wij beschikken over een gebruiksvriendelijk online pakket en optimaliseren onze digitale werking constant. Loonprocessen zijn sterk geautomatiseerd, altijd up-to-date en GDPR-conform. Data uitwisselen via EASY online is een fluitje van een cent.

PayCheq

Gekoppeld met tijdsregistratiesystemen

Wij kunnen koppelen met 95% van de tijdsregistratiesystemen en hebben speciale modules voor de horeca- en bouwsector om hier digitaal mee aan de slag te gaan. Het voordeel? Gewerkte uren worden automatisch verrekend in je loonadministratie.

Samen met je boekhouder

Wij werken nauw samen met je boekhouder en gaan indien nodig bij hem of haar ter plaatse. Wij leveren extra informatie razendsnel aan en kunnen rechtstreeks contact opnemen om dossiers op te starten. Je boekhouder krijgt een eigen login op ons klantenportaal waar hij informatie 24 uur op 24, 7 dagen op 7 raadpleegt. Wij kunnen ook koppelen met CODABOX en SODABOX.

Behulpzaam

Geen standaard 9 to 5-mentaliteit of enkel bereikbaar op bepaalde dagen. Wij staan klaar wanneer je in je paperassen duikt. Bereik ons gemakkelijk telefonisch of spring eens binnen wanneer het voor je past.

Bekijk onze openingsuren

2 vaste contactpersonen

Je krijgt bij ons 2 payrollmedewerkers toegewezen die je zaak door en door kennen en je vast aanspreekpunt zijn. Zo ben je zeker dat er altijd iemand voor je klaarstaat. Tijdens een jaarlijkse meeting checken zij hoe het met jou en je onderneming gaat.

PayCheq

Flexibel

Wij houden je graag als klant omdat je dat wilt, niet omdat je dat moet. Hier geen zware contracten maar wel eentje dat opzegbaar is per kwartaal.

100% focus op je sector

Meer dan 200 verschillende paritaire comités op de markt, maar je kan niet overal de beste in zijn. Wij weten liever van enkele álles, dan van ze allemaal een beetje.

Ontdek onze sectoren

Klanten voor wie we werken

PayCheq: frisse ondersteuning met jarenlange ervaring

Wij zijn PayCheq: sterk in loon- en personeelsadministratie. Wij regelen alle nodige documenten, voeren berekeningen uit en vertalen clausules en cafetariaplannen in mensentaal. Wij dubbelchecken alles en reiken je met de juiste subsidies groeikansen aan.

Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak. En kunnen we jou op een rechttoe rechtaan manier ondersteunen.

Kom op de koffie
PayCheq