Hey, wij zijn Paycheq!

Paycheq, je payroll partner, is een frisse onderneming met jarenlange ervaring op de teller. Bestuurder Bregt Vanzonhoven komt uit een ondernemersfamilie die de loonsector als geen ander kent.

Hij wordt gesterkt door specialisten met een stevige portie ervaring en expertise in hun vak. Allemaal met maar 1 doel: jou bijstaan op het vlak van payroll, office en subsidie management. En dat in mensentaal.

Awel, wat is daar nu zo anders aan?

Voor ons ben je geen cijfer. Geen zoveelste case in de rij. Voor ons ben je een mens van vlees en bloed. Een rasechte ondernemer die wat anders te doen heeft dan met zijn neus in de administratie te zitten. Daarom nemen wij het van je over.

5x
check

payroll partner

Betrokken

Je krijgt bij ons 2 payroll partners toegewezen die je zaak door en door kennen en je vast aanspreekpunt zijn. Zo ben je zeker dat er altijd iemand voor je klaarstaat. Tijdens een jaarlijkse meeting checken zij hoe het met jou en je onderneming gaat.

Proactief

Is je loonbeheer nog up to date, kan je optimaliseren, …? Wij wachten niet tot jij aan de alarmbel trekt maar nemen zelf contact op wanneer wij iets zien.

Betrouwbaar

Je personeel verdient het om zijn loon correct te ontvangen. Daar maken wij onze prioriteit van. Wij gaan absoluut voor een minimale foutenmarge.

Open en eerlijk

Je hebt een hekel aan kleine lettertjes. Wij ook. Bij ons weet je vanaf het begin wat je aan ons hebt. Met duidelijke tarieven, gemakkelijke opzegvoorwaarden en een deur die (bijna letterlijk) altijd open staat.

Eenvoudig

Krijg toegang tot ons online platform waar je alle informatie klaar en duidelijk terugvindt. Dat platform is op al je toestellen compatibel waardoor jij bepaalt wanneer je alles doorgeeft of raadpleegt.

Samen met je boekhouder

Wij werken nauw samen met je boekhouder en gaan indien nodig bij hem of haar ter plaatse. Wij leveren extra informatie razendsnel aan en kunnen rechtstreeks contact opnemen om dossiers op te starten. Je boekhouder krijgt een eigen login op ons klantenportaal waar hij informatie 24 uur op 24, 7 dagen op 7 raadpleegt. Wij kunnen ook koppelen met CODABOX en SODABOX.

Altijd klaar om te helpen!

Geen standaard 9 to 5-mentaliteit of enkel bereikbaar op bepaalde dagen. Wij staan als payroll partner klaar wanneer je in je paperassen duikt. Bereik ons gemakkelijk telefonisch of spring eens binnen wanneer het voor je past.

Contacteer ons

Openingsuren

Maandag, dinsdag en donderdag:

8u – 16u30: zonder afspraak
16u30u – 18u: op afspraak

Woensdag:

8u – 16u30: zonder afspraak
16u30 – 20u: op afspraak

Vrijdag:

8u – 16u: zonder afspraak

Past ook dit moeilijk in je schema? Neem contact met ons op.

Neem contact op
payroll partner