Subsidie management

Subsidies. Het is fijn dat ze er zijn maar ze aanvragen of toegekend krijgen, dat is andere koek. PayCheq regelt het voor je.

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij PayCheq om gebruik te maken van onze subsidie management-diensten. Wij helpen elke onderneming of zelfstandige met plezier verder.

Expert in het doolhof van subsidieaanvragen

Wij kennen het subsidiedoolhof als geen ander en gaan als subsidieadviseurs voor je op zoek naar interessante subsidiemogelijkheden. Van slaagkansen afwegen tot de concrete uitwerking en opvolging. Jij doet de eerste zet, wij nemen erna alles voor onze rekening!

  • Opportuniteiten voor premies en subsidies screenen
  • Slaagkansen afwegen
  • Aanvraag begeleiden en indienen
  • Indiening opvolgen tot de laatste eurocent
  • Rapportering en begeleiding van bestaande aanvragen opvolgen
  • Ondersteuning bij controles

Kom gerust checken hoe wij je kunnen ontzorgen

Kom op de koffie

Loop geen subsidies
meer mis dankzij onze subsidieadviseurs

Wij werken samen met experten op het vlak van subsidies en premies. Subsidieadviseurs, experten in het veld, die als geen ander kunnen inschatten wat je slaagkansen zijn. Zij weten als geen ander hoe je een sterk dossier dient op te bouwen. Wij beginnen alleen aan een subsidiedossier als wij geloven in de slaagkans ervan. Dat is onze garantie aan jou.

En wat jij moet doen? Liefst zo weinig mogelijk, maar hou ons wel op de hoogte van al je groeiplannen. Dan schieten wij meteen in actie.

Klanten voor wie we werken

PayCheq: frisse ondersteuning met jarenlange ervaring

Wij zijn PayCheq: sterk in loon- en personeelsadministratie. Wij regelen alle nodige documenten, voeren berekeningen uit en vertalen clausules en cafetariaplannen in mensentaal. Wij dubbelchecken alles en reiken je met de juiste subsidies groeikansen aan.

Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak. En kunnen we jou op een rechttoe rechtaan manier ondersteunen.

Kom op de koffie
PayCheq