Wij hebben
een boontje voor
boekhouders

Kom op de koffie Vraag login aan

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

En dat is niet zomaar…

We weten dat de cijfers juist moeten zijn tot achter de komma. En dat alles wat te maken heeft met de lonen, goed geregeld moet zijn. Wij bij PayCheq checken dat het allemaal in orde is voor jouw klanten!

Hoe we dit doen? Door kort op de bal te spelen en al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Elke dag staan we voor je klaar. Zodat jij en je klanten gerust kunnen zijn.

Correctheid, snelheid en een persoonlijke manier van werken krijgen voorrang. Want voor jou als boekhouder gaan we graag een stap verder. Zodat we je optimaal ontlasten waar nodig.

Wie is PayCheq?

Wij zijn PayCheq: sterk in loon- en personeelsadministratie. Wij regelen alle nodige documenten, voeren berekeningen uit en vertalen clausules en cafetariaplannen in mensentaal. Wij dubbelchecken alles en reiken je met de juiste subsidies groeikansen aan.

Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak. En kunnen we jou op een rechttoe rechtaan manier ondersteunen.

Kom gerust eens praten hoe we jouw klanten kunnen ontzorgen.

Hoe we jou als boekhouder ontzorgen?

Centraal aanspreekpunt
Centraal aanspreekpunt

Bij PayCheq heb je één aanspreekpunt. Iemand die altijd bereikbaar is voor jou. Zo ben je zeker dat je altijd een passend antwoord krijgt.

Volledig inzicht
Volledig inzicht

Via onze online software heb je 24/7 toegang tot alle informatie van onze gemeenschappelijke klanten. Waar en wanneer jij wilt.

Codabox
Codabox

We maken het jou als boekhouder graag gemakkelijk. Daarom is een rechtstreekse koppeling met CodaBox, tijdsregistratiesystemen en specifieke horeca pakketten mogelijk.

Binnen 24u antwoord
Binnen 24u antwoord

Alle vragen die je ons stelt, beantwoorden we met zorg en precisie binnen de 24u. Zo kan jij ook de service naar jouw klant garanderen.

Benieuwd naar de kantoren waar we reeds mee samenwerken?
Vraag er gerust naar!
Benieuwd naar de kantoren waar we reeds mee samenwerken?

Ieder moet zijn eigen boontjes doppen

Bij PayCheq zorgen wij voor jouw loonverwerking, office- en subsidiemanagement. En daar zetten we graag iets extra tegenover. Want in het leven is niet voor niets! Sta je open voor een structurele samenwerking met ons? Dan kijken we graag welke return we hier tegenover zetten. We maken graag afspraken op maat van onze samenwerking. Meer weten? Kom gerust eens langs! Heb je als boekhouder een specifieke vraag voor ons? Stuur ons een mailtje op partners@paycheq.be.

Een goede samenwerking start met een goede kop koffie