Terug naar overzicht
04.03.24

“Ik heb PayCheq al eerder aangeraden aan anderen en zou het zo opnieuw doen.”

Bestelwagens van Raamprof voor hun bedrijf.

Raamprof, een leverancier en plaatser van ramen en deuren, zoekt steeds naar de beste oplossingen om een huis de gepaste uitstraling te geven. Ze streven voor iedere klant naar kwalitatief buitenschrijnwerk. Het team verdient daarom aan het einde van de maand ook dubbel en dik hun loon. En om alles tijdig en correct op ieders rekening te storten doen ze beroep op PayCheq. Lisbeth, verantwoordelijke van de boekhouding bij Raamprof, vertelt enthousiast over de samenwerking.

Toen zaakvoerder Bregt bij Raamprof binnenwandelde en aankondigde dat hij PayCheq zou oprichten, zijn ze bij Raamprof onmiddellijk op de kar gesprongen.

Lisbeth: “We twijfelden al langer om naar een ander sociaal secretariaat over te stappen, want we voelden ons een te kleine vis bij ons toenmalige sociaal secretariaat.”

“In januari 2021 hebben we de stap naar PayCheq gezet en zijn dus vanaf het prille begin klant bij hen. Hoewel we fan zijn van het kleinschalige en persoonlijke contact, vinden we het echt top dat ze zich focussen op een aantal paritaire comité’s. Wij maken deel uit van de bouwsector en daar horen toch een aantal specifieke regels bij. En bij PayCheq weten ze alles over onze sector.”

Soepele overstap, top service

Lisbeth kijkt met een goed gevoel terug op de eerste maanden bij PayCheq. “De eerste maand hebben we een beetje moeten zoeken, maar het loon stond wel bij iedereen op tijd op de rekening. En dat is het belangrijkste hé (lacht).

“Maar als ik eerlijk ben, hebben we weinig gemerkt van de overstap. Bij PayCheq hebben ze  alles uit onze handen genomen en hebben de overdracht en stopzetting met ons vorige sociaal secretariaat volledig op zich genomen. En ook nu staan Wendy en Danny, onze payroll medewerkers, steeds voor ons klaar. Ik heb echt regelmatig contact met hen. En als het nodig is, kan ik Bregt ook altijd bereiken.”

De PayCheq touch

Wat maakt PayCheq dan zo anders?

“Hun persoonlijke touch. Ze zijn niet alleen proactief en reageren snel, maar ze zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat is goud waard in onze sector!”

“Ik heb ze al eerder aangeraden aan anderen en ik zou het zo opnieuw doen. Want deze persoonlijke begeleiding en de ondersteuning vind je echt niet bij de loonsecretariaten wiens naam misschien iets bekender in de oren klinkt.”

Op zoek naar een sociaal secretariaat dat het anders aanpakt?

Hey, wij zijn PayCheq. Voor ons ben je een mens van vlees en bloed. Een rasechte ondernemer die wat anders te doen heeft dan met zijn neus in de administratie te zitten. Benieuwd? Contacteer ons. We staan altijd klaar om te helpen.