Terug naar overzicht
05.02.24

Digitale loonadminstratie à la carte: PayCheq gidst Spaans Dak naar de toekomst

Kristof van Spaans Dak, klant bij PayCheq

Aan de rand van Meerdaalwoud en tussen de vijvers van het recreatiedomein ‘Zoet Water’ kan je bij Spaans Dak in Oud Heverlee genieten van een verfijnde keuken. Broers, Kristof en Jonathan, runnen er het restaurant samen met vader Michel. Ze kunnen rekenen op de hulp van zeventien geëngageerde medewerkers die ze op hun beurt graag correct en op tijd willen verlonen. En daarvoor doen ze beroep op PayCheq.

Spaans Dak is een klant van het eerste uur.

Kristof: “Toen Bregt bij zijn vorige werkgever vertrok om een eigen zaak te starten, zijn we op aanraden van onze boekhouder gevolgd. We waren enorm tevreden van het contact met Bregt. Met dat persoonlijke contact kan PayCheq zich onderscheiden. Hoewel we nu minder rechtstreeks communiceren met Bregt zelf, staat Danny, onze payroll medewerker bij PayCheq, altijd klaar om te helpen.”

Volledig digitaal met de hulp van PayCheq

Bij Spaans Dak zijn ze een tijdje geleden op aanraden van PayCheq mee op de onvermijdelijke kar van digitalisering gesprongen. Hun loonadministratie verloopt tegenwoordig niet meer via papier, maar volledig digitaal.

Kristof: “Sinds we de overstap naar digitale loonadministratie hebben gemaakt, ben ik verantwoordelijk. Maar ik ben er dus in gesmeten zonder enige ervaring. Danny heeft veel geduld met mij moeten hebben en soms nog. Hij heeft ondertussen al heel wat uren met mij aan de telefoon gehangen om me wegwijs te maken. Ik heb alles van hem geleerd, ik ben dus enorm content met die ondersteuning.”

“Wij zijn tevreden met de overstap naar een digitale loonadministratie. We kunnen salarissen veel makkelijker en sneller berekenen en we zien ook minder vaak fouten opduiken. Bovendien heeft ons team online toegang tot hun loondocumenten, en dat zorgt op zijn beurt weer voor meer transparantie en tevredenheid.”

“Als je het aan ons vraagt, zit je nergens beter dan bij PayCheq. Ze zijn een krak in hun vak en de persoonlijke aanpak is een gigantisch verschil met dat wat we vroeger gewoon waren. Ik ben ook echt blij met de ondersteuning tijdens de hele transitie, want zonder hun hulp was het zeker niet zo vlot gelukt.”

Op zoek naar een sociaal secretariaat dat het anders aanpakt?

Hey, wij zijn PayCheq. Voor ons ben je een mens van vlees en bloed. Een rasechte ondernemer die wat anders te doen heeft dan met zijn neus in de administratie te zitten. Benieuwd? Contacteer ons. We staan altijd klaar om te helpen.