Terug naar overzicht
06.06.24

Edwin van Optimasi: “We voelen ons bij PayCheq nooit een nummer”

In hartje Hasselt vind je Optimasi, meesters in het optimaliseren van server platformen voor KMO’s. Hun doel? De downtime van hun klanten minimaliseren en ervoor zorgen dat ze dag in dag uit kunnen rekenen op veilige en beschikbare systemen. Een persoonlijke aanpak is dat wat hen onderscheidt, net zoals PayCheq. De perfecte match tussen de twee organisaties verbaast dus niemand. Edwin die samen met Katrien zaakvoerder van Optimasi is, vertelt er enthousiast meer over.

Edwin: “Via onze boekhouder, kwamen we in contact met PayCheq. Vanaf het eerste contact voelden we bij Optimasi een frisse wind. Een groot verschil met het stoffige imago van die sector. PayCheq pakt het persoonlijk aan, maar maakt het ons tegelijkertijd heel makkelijk met een handige registratietool en hun totaalontzorging.”

Persoonlijke klantrelaties verbinden PayCheq en Optimasi

“De overstap naar PayCheq in 2022 verliep echt vlekkeloos. We waren aangenaam verrast. We zijn bij hen op kantoor langsgeweest voor een persoonlijke en diepgaande uitleg. We hadden dus al snel in de gaten dat ze, net als Optimasi, klantrelaties enorm belangrijk vinden. Dus we waren meer dan tevreden dat we voor hen hadden gekozen als partner voor ons payroll management.”

“Bij PayCheq gaan ze altijd dat stapje verder, en dat merken we. Of het nu gaat om het uitvoeren van aanpassingen of om het snel en proactief aanreiken van oplossingen die onze processen vereenvoudigen, we voelen ons nooit een nummer. Hun toewijding aan die persoonlijke aanpak is echt bijzonder en dan heb ik het nog niet over hun bereikbaarheid en flexibiliteit. Ze staan altijd voor je klaar. En helpen je snel verder.”

PayCheq heeft de toon gezet

“Als je als bedrijf op zoek bent naar een partner die niet alleen uitblinkt in het vak, maar ook een geweldige aanpak hanteert, dan moet je bij PayCheq zijn. We hebben ze dus ook al regelmatig aanbevolen, want wij vinden het heerlijk samenwerken. Ze hebben de lat bij ons alvast hoog gelegd voor andere partnerschappen.”

Op zoek naar een sociaal secretariaat dat het anders aanpakt?

Hey, wij zijn PayCheq. Voor ons ben je een mens van vlees en bloed. Een rasechte ondernemer die wat anders te doen heeft dan met zijn neus in de administratie te zitten. Benieuwd? Contacteer ons. We staan altijd klaar om te helpen.