Terug naar overzicht
06.05.24

“Een team dat je zaak ter harte neemt, dat wil toch iedereen”

Emmanuel Flaam, CEO en medeoprichter van Netalux
Emmanuel Flaam, CEO & medeoprichter Netalux

Niet enkel straffe producten en diensten creëren het succes van een onderneming, ook slimme samenwerkingen spelen hierin een cruciale rol. Bij Netalux, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van reinigingsmachines met lasertechnologie, hebben ze dit goed begrepen. Met PayCheq vormen ze een onverslaanbare tandem op het vlak van HR. Emmanuel Flaam, CEO en medeoprichter van Netalux, vertelt je er graag meer over.

Bregt, zaakvoerder van PayCheq, is een vakman op wie je kan bouwen en vertrouwen. De overstap naar PayCheq vormde dan ook een evidentie.

Emmanuel: “Vooraleer Bregt PayCheq oprichtte, werkte hij bij een sociaal secretariaat en daar beheerde hij ons dossier van A tot Z. We stonden toen al versteld van wat hij in zijn mars heeft en op welke manier hij je begeleidt. Toen hij besloot om een eigen zaak op te starten, zeiden we zonder enige twijfel ‘ja, we volgen’.”

“Binnen Netalux loopt er geen enkele HR-specialist rond, maar wij hebben wel PayCheq aan onze zij. Heb ik een vraag, dan bel ik en helpen ze me onmiddellijk verder. Weten ze het zelf even niet, omdat het thema niet binnen hun veld van expertise ligt, dan verwijzen ze je altijd door. Hun netwerk is uitzonderlijk. Ik heb dus nog nooit met zo’n behulpzame en responsieve partner samengewerkt. Een zaligheid, want daardoor verlies ik geen kostbare tijd én ben ik altijd perfect geïnformeerd. Wat wil je als ondernemer nog meer?”

PayCheq, da’s van mens tot mens

“Met PayCheq krijg je een partner die je zaak wil begrijpen en daarvoor alles in het werk stelt. De persoonlijke aanpak doet een beetje aan vroeger denken, toen alles nog meer één op één geregeld werd.Wanter staat bij PayCheq echt altijdeen payroll medewerker die je dossier kent voor je klaar. En dat is een wereld van verschil met urenlange wachtrijen om de klantendienst aan de lijn te krijgen.”

“Ik vind het trouwens mooi om te zien dat Bregt erin slaagt om een team rond zich te vormen dat die persoonlijke en betrokken manier van werken even belangrijk vindt als hem. Je voelt je echt gezien als klant en dat heb ik nog nooit meegemaakt. Een team dat je zaak ter harte neemt, dat wil toch iedereen.”

Op zoek naar een sociaal secretariaat dat het anders aanpakt?

Hey, wij zijn PayCheq. Voor ons ben je een mens van vlees en bloed. Een rasechte ondernemer die wat anders te doen heeft dan met zijn neus in de administratie te zitten. Benieuwd? Contacteer ons. We staan altijd klaar om te helpen.