Je wisselt sneller van sociaal secretariaat dan dat je

Switch voor €0

In minder dan 2 uur tijd om precies te zijn.

Wat wij je beloven? Je stapt in minder dan twee uur over naar een flexibel en behulpzaam sociaal secretariaat.

Denk jij dat een overstap papierwerk en gedoe met zich meebrengt? Dan heb je het mis, want bij PayCheq kan het.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

In een kort gesprek van 30 minuten bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wie is PayCheq?

Wij zijn PayCheq: sterk in loon- en personeelsadministratie. Wij regelen alle nodige documenten, voeren berekeningen uit en vertalen clausules en cafetariaplannen in mensentaal. Wij dubbelchecken alles en reiken je met de juiste subsidies groeikansen aan.

Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak. En kunnen we jou op een rechttoe rechtaan manier ondersteunen.

We doen het anders dan je huidige sociaal secretariaat.

5x check

payroll partner

Betrokken

Je krijgt bij ons twee payroll partners toegewezen die je zaak door en door kennen en je vast aanspreekpunt zijn. Zo ben je zeker dat er altijd iemand voor je klaarstaat. Tijdens een jaarlijkse meeting checken zij hoe het met jou en je onderneming gaat.

Proactief

Is je loonbeheer nog up-to-date, kan je optimaliseren, …? Wij wachten niet tot jij aan de alarmbel trekt, maar nemen zelf contact op wanneer wij iets zien.

Betrouwbaar

Je personeel verdient het om zijn loon correct te ontvangen. Daar maken wij onze prioriteit van. Wij gaan absoluut voor een minimale foutenmarge.

Open en eerlijk

Je hebt een hekel aan kleine lettertjes. Wij ook. Bij PayCheq weet je vanaf het begin wat je aan ons hebt. Met duidelijke tarieven, gemakkelijke opzegvoorwaarden en een deur die (bijna letterlijk) altijd open staat.

Eenvoudig

Krijg toegang tot ons online platform waar je alle informatie klaar en duidelijk terugvindt. Dat platform is op al je toestellen compatibel waardoor jij bepaalt wanneer je alles doorgeeft of raadpleegt.

Geloof ons niet zomaar op ons woord

 • “Het ervaren team van PayCheq maakt het verschil.”

  Wij hebben een ongelooflijk positieve ervaring met Paycheq! Ze staan altijd klaar met deskundig advies en volgen alles nauwkeurig op. Hun ervaren team maakt echt het verschil. Zij zorgden er bovendien ook voor dat de overgang vlot en probleemloos verliep. We bevelen Paycheq ten zeerste aan aan bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor loonadministratie.
  – Bart Christoffels, gedelegeerd bestuurder Christoffels verzekeringen

 • “De vlotte overstap was de voorbode van de proactieve aanpak van PayCheq.”

  PayCheq heeft oog voor zijn klanten, ook voor kleinere zelfstandigen. Ze begeleiden je persoonlijk, staan klaar om je te helpen en je kan altijd bij hen terecht met vragen. Bovendien is het nooit trekken en sleuren, want ze werken proactief zodat je steeds met alles in orde bent.
  – Jos Bijnens, zaakvoerder Garage Bijnens Jos

 • “Klant worden bij Paycheq? Dat liep van een leien dakje!”

  We stapten met Superdak over voor het persoonlijke contact met de dossierbeheerder. Dat verliep niet alleen vlot, het contact is veel persoonlijker dan bij ons vroegere sociaal secretariaat. En ook Bregt, de zaakvoerder horen we regelmatig om even te polsen of alles naar wens verloopt. Super!
  – Jan Meelberghs, zaakvoerder Superdak

DUS… Wil jij ook in minder dan 2 uur tijd van sociaal secretariaat wisselen?